30% manj

More Views

  • Nike Air Huarache Drift Premium

Nike Air Huarache Drift Premium

Regular Price: 139,95 €

Special Price 97,96 

Dobavljivost:Na zalogi

Details:

AH7335-002
Barva: črna/vijolična/bela
Sestava: usnje/tekstil/guma


Njegova inovativna zasnova in prileganje sta bili neverjetni: izpostavljena nogavica in minimalni zgornji del sta bila edina vidna tehnologija. To se je imenovalo »Huarache fit«. Kombinacija stretch oprijema neoprena in Spandexa sta omogočila prileganje nogam. Navdih za koncept »Huarache fit« je prišel iz starega ameriškega sandala Huarache.

Leta 2018, Nike še naprej razvija brezčasni Air Huarache in tako predstavlja svojo novo izdajo Huarache Drift Premium, športna lifestyle superga, ki temelji na Tinker Hatfield-ovi tekaški supergi iz leta 1991. Novi model je navdihnila izvirna Air Huarache Light barvna kombinacija in ima odstranljivo / nastavljivo zaponko, ki jo lahko nosite ali odstranite. Za tiste, ki ne želijo traku, imajo na voljo set štirih manjših stranskih zaponk. Zraven dobiš tudi dodatni par 3M Reflective vezalk.

Na voljo samo preko spletne trgovine.

Možnosti

* Zahtevana Polja

Regular Price: 139,95 €

Special Price 97,96 €

Naročila do 11:00 odpremimo še isti dan.

Details

AH7335-002 Barva: črna/vijolična/bela Sestava: usnje/tekstil/guma Njegova inovativna zasnova in prileganje sta bili neverjetni: izpostavljena nogavica in minimalni zgornji del sta bila edina vidna tehnologija. To se je imenovalo »Huarache fit«. Kombinacija stretch oprijema neoprena in Spandexa sta omogočila prileganje nogam. Navdih za koncept »Huarache fit« je prišel iz starega ameriškega sandala Huarache. Leta 2018, Nike še naprej razvija brezčasni Air Huarache in tako predstavlja svojo novo izdajo Huarache Drift Premium, športna lifestyle superga, ki temelji na Tinker Hatfield-ovi tekaški supergi iz leta 1991. Novi model je navdihnila izvirna Air Huarache Light barvna kombinacija in ima odstranljivo / nastavljivo zaponko, ki jo lahko nosite ali odstranite. Za tiste, ki ne želijo traku, imajo na voljo set štirih manjših stranskih zaponk. Zraven dobiš tudi dodatni par 3M Reflective vezalk. Na voljo samo preko spletne trgovine.

Additional Information

Brand Nike
Velikosti obutve 41
Barvi Črna