More Views

Jason Markk Premium Kit

19,95 

Dobavljivost:Na zalogi

Details:

JM Premium K

Premium čistilo za čevlje Jason Markk je nežna, peneča se raztopina, ki učinkoviti čisti in neguje, odstranjuje umazanijo in madeže, ki se neizogibno pojavijo med nošenjem obuvala. Izdelek ne vsebuje agresivnih kemikalij ali sestavin, je iz 98,3% naravnih sestavin, ki so popolnoma biološko razgradljive in prijazne do okolja. Za varno uporabo na vseh barvah in materialih, vključno z usnjem, semišem, nubuk usnjem, platnom, vinilom, bombažno mrežasto tkanino in drugimi. Vaše čevlje ohranja kot nove!


Podrobnosti:
- 113g premium raztopine za čiščenje superg
- ne vsebuje agresivnih kemikalij in sestavin
- 98,3% naravnih sestavin, ki so popolnoma biološko razgradljive
- varna uporaba na vseh barvah in materialih
- učinkovito čisti in neguje
- krtača s sintetičnimi ščetinami
- ročno izdelan lesen ročaj krtače
- na ročaju krtače vgraviran logotip Jason Markk
- odlično odstranjuje umazanijo s stranskega dela podplata
- za 100kratno čiščenje

* Pri čiščenju premium usnja, semiša, bombažne mrežaste tkanine in ostalih občutljivih materialov uporabljajte krtačo pazljivo in nežno. Zelo priporočljiva je uporaba naše premium krtače za čevlje Jason Markk. Zaradi mehkejših svinjskih ščetin je primerna za uporabo na občutljivih površinah.
Naročila do 11:00 odpremimo še isti dan.

Details

JM Premium K Premium čistilo za čevlje Jason Markk je nežna, peneča se raztopina, ki učinkoviti čisti in neguje, odstranjuje umazanijo in madeže, ki se neizogibno pojavijo med nošenjem obuvala. Izdelek ne vsebuje agresivnih kemikalij ali sestavin, je iz 98,3% naravnih sestavin, ki so popolnoma biološko razgradljive in prijazne do okolja. Za varno uporabo na vseh barvah in materialih, vključno z usnjem, semišem, nubuk usnjem, platnom, vinilom, bombažno mrežasto tkanino in drugimi. Vaše čevlje ohranja kot nove! Podrobnosti: - 113g premium raztopine za čiščenje superg - ne vsebuje agresivnih kemikalij in sestavin - 98,3% naravnih sestavin, ki so popolnoma biološko razgradljive - varna uporaba na vseh barvah in materialih - učinkovito čisti in neguje - krtača s sintetičnimi ščetinami - ročno izdelan lesen ročaj krtače - na ročaju krtače vgraviran logotip Jason Markk - odlično odstranjuje umazanijo s stranskega dela podplata - za 100kratno čiščenje * Pri čiščenju premium usnja, semiša, bombažne mrežaste tkanine in ostalih občutljivih materialov uporabljajte krtačo pazljivo in nežno. Zelo priporočljiva je uporaba naše premium krtače za čevlje Jason Markk. Zaradi mehkejših svinjskih ščetin je primerna za uporabo na občutljivih površinah.

Additional Information

Brand Jason Markk
Velikosti dodatkov Ena velikost
Barvi Bela