More Views

Dedicated Stockholm Tupac t-shirt

34,95 

Dobavljivost:Na zalogi

Details:

16160
Barva: črna/bela
Sestava: 100% bombaž

Fotograf Chi Modu se je začel ukvarjati s fotografijo med študijem na Rutgersu. Po tem, ko je v Mednarodnem centru za fotografijo opravil svoje fotografske spretnosti, se je zaposlil pri The Source, takratna najbolj popularna hip-hop revija. Tukaj je Chi razvil odnose z največjimi ikonami hip hopa, med njimi Tupac Shakur, Notorious B.I.G., Mary J. Blige in LL Cool J, od katerih jih večina takrat še ni bila znana.

Pri tej majici gre za sodelovanje med Dedicated in Chi modu in tako so natisniti nekaj njegovih najbolj epskih fotografij.

Ponovno na zalogi

Možnosti

* Zahtevana Polja

34,95 €
Naročila do 11:00 odpremimo še isti dan.

Details

16160 Barva: črna/bela Sestava: 100% bombaž Fotograf Chi Modu se je začel ukvarjati s fotografijo med študijem na Rutgersu. Po tem, ko je v Mednarodnem centru za fotografijo opravil svoje fotografske spretnosti, se je zaposlil pri The Source, takratna najbolj popularna hip-hop revija. Tukaj je Chi razvil odnose z največjimi ikonami hip hopa, med njimi Tupac Shakur, Notorious B.I.G., Mary J. Blige in LL Cool J, od katerih jih večina takrat še ni bila znana. Pri tej majici gre za sodelovanje med Dedicated in Chi modu in tako so natisniti nekaj njegovih najbolj epskih fotografij. Ponovno na zalogi

Additional Information

Brand Dedicated
Velikosti oblačil L
Barvi Črna