More Views

Dedicated Stockholm Ol Dirty Bastard t-shirt

34,95 

Dobavljivost:Na zalogi

Details:

16130
Barva: bela
Sestava: 100% organski bombaž

Fotograf Chi Modu se je začel ukvarjati s fotografijo med študijem na Rutgersu. Po tem, ko je v Mednarodnem centru za fotografijo opravil svoje fotografske spretnosti, se je zaposlil pri The Source, takratna najbolj popularna hip-hop revija. Tukaj je Chi razvil odnose z največjimi ikonami hip hopa, med njimi Tupac Shakur, Notorious B.I.G., Mary J. Blige in LL Cool J, od katerih jih večina takrat še ni bila znana.

Pri tej majici gre za sodelovanje med Dedicated in Chi modu in tako so natisniti nekaj njegovih najbolj epskih fotografij.

Možnosti

* Zahtevana Polja

34,95 €
Naročila do 11:00 odpremimo še isti dan.

Details

16130 Barva: bela Sestava: 100% organski bombaž Fotograf Chi Modu se je začel ukvarjati s fotografijo med študijem na Rutgersu. Po tem, ko je v Mednarodnem centru za fotografijo opravil svoje fotografske spretnosti, se je zaposlil pri The Source, takratna najbolj popularna hip-hop revija. Tukaj je Chi razvil odnose z največjimi ikonami hip hopa, med njimi Tupac Shakur, Notorious B.I.G., Mary J. Blige in LL Cool J, od katerih jih večina takrat še ni bila znana. Pri tej majici gre za sodelovanje med Dedicated in Chi modu in tako so natisniti nekaj njegovih najbolj epskih fotografij.

Additional Information

Brand Dedicated
Velikosti oblačil M
Barvi Bela