More Views

Champion Reverse Weave Hoodie ''Red''

104,95 

Dobavljivost:Na zalogi

Details:

212967 rdeč
Barva: temno rdeča
Sestava: 100% bombaž

Reverse Weave ali obratna vezava je patentiran način vezave tkanine, ki preprečuje raztezanje tkanine in izjemno izboljša trpežnost. Ideja obratne vezave se je porodila pri ameriških trenerjih v 40-ih z namenom, da bi omogočili pranje tkanine oz. oblačil brez da bi jih poškodovali.

S tem so onemogočili horizontalno krčenje tkanine. V izogib krčenju oblačil je obratna vezava oz. t.i. "reverse weave" na več delih oblačila. Tudi na rokavih, ovratnikih in spodnjih delih oblačil.

Možnosti

* Zahtevana Polja

104,95 €
Naročila do 11:00 odpremimo še isti dan.

Details

212967 rdeč Barva: temno rdeča Sestava: 100% bombaž Reverse Weave ali obratna vezava je patentiran način vezave tkanine, ki preprečuje raztezanje tkanine in izjemno izboljša trpežnost. Ideja obratne vezave se je porodila pri ameriških trenerjih v 40-ih z namenom, da bi omogočili pranje tkanine oz. oblačil brez da bi jih poškodovali. S tem so onemogočili horizontalno krčenje tkanine. V izogib krčenju oblačil je obratna vezava oz. t.i. "reverse weave" na več delih oblačila. Tudi na rokavih, ovratnikih in spodnjih delih oblačil.

Additional Information

Brand Champion
Velikosti oblačil S, M, L, XL
Barvi Rdeča