More Views

Molotow 400ml Esher Dirty Red

Dobavljivost:Ni na zalogi

Details:

Barva: #056 Esher Dirty Red

MOLOTOW tehnologija jamči za nemoteno delovanje spreja povsod in v vseh pogojih. To mu omogočajo štirje posebno prilagojeni lakirni dodatki in sistemi


Belton MOLOTOW je svetovno priznana blagovna znamka nemškega proizvajalca in na trgu predstavlja eno najkakovostnejših barv v spreju.
Spreji vsebujejo odlične UV obstojne barvne pigmente (kakršne poznamo le še v avtomobilski industriji), topila in dodatke najvišje kakovosti, ki ustrezajo vsem najnovejšim standardom (ISO standard, REACH zahteve).
Uporabljajo se lahko za barvanje kovinskih, lesenih, betonskih, plastičnih, steklenih in kartonskih površin (pri plastiki in steklu je potreben preizkus oprijema barve oziroma uporabiti ustrezni osnovni premaz).

Spreji blagovne znamke MOLOTOW Premium so zaradi svoje kakovosti znani predvsem v umetniškem svetu grafitarjev!


Naročila do 11:00 odpremimo še isti dan.

Details

Barva: #056 Esher Dirty Red MOLOTOW tehnologija jamči za nemoteno delovanje spreja povsod in v vseh pogojih. To mu omogočajo štirje posebno prilagojeni lakirni dodatki in sistemi Belton MOLOTOW je svetovno priznana blagovna znamka nemškega proizvajalca in na trgu predstavlja eno najkakovostnejših barv v spreju. Spreji vsebujejo odlične UV obstojne barvne pigmente (kakršne poznamo le še v avtomobilski industriji), topila in dodatke najvišje kakovosti, ki ustrezajo vsem najnovejšim standardom (ISO standard, REACH zahteve). Uporabljajo se lahko za barvanje kovinskih, lesenih, betonskih, plastičnih, steklenih in kartonskih površin (pri plastiki in steklu je potreben preizkus oprijema barve oziroma uporabiti ustrezni osnovni premaz). Spreji blagovne znamke MOLOTOW Premium so zaradi svoje kakovosti znani predvsem v umetniškem svetu grafitarjev!

Additional Information

Brand Molotow
barvi Rdeča
produktih Sprej