Septembra 2015 se nam je ponudila izjemna priložnost, ki je enostavno nismo mogli izpustiti. Na Trubarjevi je prijatelj Žiga ravno zapiral trgovino in takoj smo se z lastnico lokala dogovorili za najem. Na Wolfovi smo bili dolgih 16 let in v vseh teh letih se je nabralo polno lepih spominov in kar s težkim srcem smo se poslovili od že kar "legendarne" lokacije.
Zakaj Trubarjeva?
Trubarjeva je že od nekdaj edina prava urbana ulica. Že v začetkih 90 - ih let se je tam odprla prva skejt trgovina (Obsession), kasneje se je odprl lokal Tru (e) Bar, kjer so bili prvi hip-hop žuri, prodajalna CD-jev... (sedaj je tam Centralna Postaja), Madness (ki se je žal zaprl)....
Nazaj na našo selitev. Takoj po podpisu najemne pogodbe, smo zavihali rokave in pričeli z deli. Fantje iz Urban Roffa so naredili zares izjemno delo z notranjim interierjem in konec meseca novembra smo imeli "grand opening", kjer so za glasbo skrbeli DJ Sunny Sun, DJ Supastar, DJ BAYO in na mikrofone so uleteli Nemir, Doša, Ghet, Klemen Klemen in Zlatko.